ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

Δωρεάν εργαστήρι με θέμα "Ο αλκοολισμός στην οικογένεια"

Ο Ανθρώπινος κήπος σε συνεργασία με το χώρο δημιουργίας, έκφρασης και αυτογνωσίας" Με ένα Καλειδοσκόπιο" διοργανώνουν ένα δωρεάν εργαστήρι με θέμα " Ο αλκοολισμός στην οικογένεια".

Υποψιάζεσαι οτι κάποιος για τον οποίο ενδιαφέρεσαι είναι εξαρτημένος απο τοξικές ουσίες.. Ίσως είναι σύζυγος ή παιδί, γονιός, συνάδελφος ή φίλος. Ποιά είναι η ουσία δεν έχει σημασία. Το σημαντικό είναι οτι το άτομο κάνει κατάχρηση της ουσίας ή τη χρησιμοποιεί λανθασμένα και αυτό δημιουργεί προβλήματα στον  άνθρωπο αυτό και σε εσένα. Θέλεις να τον βοηθήσεις  αλλά δεν είναι πρόθυμος να δεχτεί την βοήθεια σου. Επίσης ίσως πιστεύεις ότι μόνο οι ειδήμονες-παθολόγοι, ψυχίατροι, ειδικοί  σύμβουλοι για εξαρτημένα άτομα- έχουν τα εφόδια και είναι ικανοί να βοηθούν εξαρτημένους ανθρώπους. Ωστόσο ο οποιοσδήποτε θέλει ειλικρινά να βοηθήσει , μπορεί. 

Το εργαστήρι περιλαμβάνει προβολή ταινίας και θα ακολουθήσει ανάλυση και συζήτηση. Το εργαστήρι θα γίνει την Κυριακή 11/10/2015 στον χώρο δημιουργίας, έκφρασης  και αυτογνωσίας " Με  ένα Καλειδοσκόπιο", Μεσολογγίου 13, Ναύπλιο. Ώρα εναρξης 18.00 εως τις 22.00.  Οι θέσεις ειναι περιορισμενες.

Για έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στο info@humangarden.gr και στο 210-3817574. Ώρα προσέλευσης το αργότερο 17.45