ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

Ένα πολύπλευρο ταξίδι Αυτογνωσίας στον Εαυτό μας !!!

Σχεδιάσαμε αυτά τα εργαστήρια με γνώμονα την Προσωπική Ανάπτυξη του ατόμου. Για να μπορέσει το άτομο να βιώσει το απαιτιτικό παιχνίδι της ζωής θα πρέπει να αναπτύξει κάποιες σημαντικές δεξιότητες ώστε να διαχειρίζεται τις διάφορες προκλήσεις που παρουσιάζονται.  Το άτομο πρώτα χρειάζεται να αναπτύξει μία ευθυνοκεντρική γνωσιακή και πνευματική κατάσταση που θα το οδηγήσει στην ουσιαστική αυτογνωσία. 

Η Αυτογνωσία είναι η ιδιότητα που κάνει τη ζωή πιο διαχειρίσημη και από εκει αντλείτε η τόσο σπουδαία κατάσταση της γαλήνης. 

Το επίδικο της ζωής είναι οι επιλογές που κάνει κάποιος για το σενάριο της ζωής του αλλά και πως τελικά θα αναλάβει την ευθύνη των συνεπειών των επιλογών του.

Πως θα διαχειριστεί κάποιος τον θυμό , την παρόρμηση , την οργή , την φυγοπονία , την οκνηρία , το βόλεμα , την ανευθυνότητα, αλλά και τα τραυματά του , τις πεποιηθήσεις που έχει ενδοβάλλει και πως τελικά το αναπτυξιακό σενάριο της ζωής του τον έχει καθορίσει ;;;

Άρα η Προσωπική ανάπτυξη είναι ένα πολυπαραγοντικό ζήτημα που θέλει κόπο από το άτομο που θα την αναζητήσει , αλλά κυρίαρχα να βουτήξει βαθιά  στο σκοτάδι της ύπαρξής του με σκοπό να κατανοήσει ότι αυτός και μόνο είναι η λύση και ότι δε χωράει δραματοποίηση , μεταφορά ευθύνης και εν τέλει ,  να κουβαλάει το κουφάρι του αδικημένου κατανοώντας ότι τίποτα από αυτά δεν βοηθάει.

Τα εργαστήρια λοιπόν έχουν σκοπό θέματα όπως σχέσεις συντροφικές , ερωτικές , κοινωνικές επιταγές , παθολογίες , νευρώσεις ,οικογενειακοί και γονεικοί προβληματισμοί επαγγελματικά αδιέξοδα , εξαρτήσεις , μανιοκαταθλιπτικές καταστάσεις και άλλες πολλές δυσλειτουργίες σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο ότι δεν είναι τίποτα άλλο από συμπτώματα που αν τα διαγνώσουμε  και τα αποκαλύψουμε στη θεραπεία  κάνοντας τις παραδοχές που χρειάζεται θα μπορέσουμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα. Να αποδεχτούμε τα ελαττώματα με τα οποία δρούμε έτσι ώστε  να τα εφαρμόζουμε όσο λιγότερο γίνεται και στη θέση τους να βάζουμε την ειλικρίνεια ώστε μόνο έτσι να στηρίζουμε την αλλαγή στη ζωή μας με τελικό σκοπό την γαλήνη , την υγεία και την εσωτερική πληρότητα. 

Σας  προσκαλούμε σε αυτό το ταξίδι Αυτογνωσίας μέσω τεσσάρων βιωματικών εργαστηρίων στις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες

Σάββατο 27/01/24 12μμ- 17.00

Σάββατο 17/02/24 12μμ-17.00

Σάββατο 02/03/24 12μμ-17.00

Σάββατο 30/03/24 12μμ-17.00

ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ

ΝΕΣΤΟΡΟΣ 10 ΠΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ 10445

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ 2103817574 ΚΑΙ ΣΤΟ info@humangarden.gr

ΚΌΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 40,00 ΕΥΡΏ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 4 ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ 100,00